Blog

De vinger aan de pols

3de Nationale Thuiswerkdag. Doe je mee ? Profiteer van de speciale acties op de webshop !

Geschreven op 21 november 2012

Wat de voordelen zijn voor jezelf, je werkgever en onze aarde lees je op de website www.nationalethuiswerkdag.be, een initiatief van AOS Studley, de FOD Sociale Zekerheid, Getronics, Microsoft en PwC. Al  2400 personen hebben zich ingeschreven.

Tal van topics zoals beveiliging netwerk, internetaansluiting, technologische mogelijkheden, mobiliteit, juridische aspect, vertrouwen, worklife balance etc. worden toegelicht. Het ergonomische aspect van thuiswerken, flexwerken etc. wordt vaak onderbelicht of gewoon vergeten.
Laptop openen aan de keukentafel en beginnen werken : herkent u dat ? Na verloop van tijd krijgt u last van uw nek en gaat u, vaak onbewust, wat doorhangen op uw stoel om zo wat lager te zitten en uw nek te ontlasten. Maar na enkele uren begint uw rug stram en pijnlijk aan te voelen dus maar weer even wat rechter gaan zetten maar dan plooit die nek weer .... een vicieuze cirkel. U kan die makkelijk doorbreken door gebruik te maken van een laptophouder (of tablethouder) om uw scherm op een juiste hoogte te zetten, te werken met een compact klavier dat licht is en makkelijk mee kan in uw laptoptas. Een muis vult de set aan. Met deze laptopset kan u thuis, onderweg en op kantoor gezond en comfortabel werken.
Ergo Comfort lanceerde recent de webshop www.ergoshop.be waar er tal van laptopsets worden aangeboden aan scherpe prijzen. U kan zelf uw thuiswerkplek verder uitbouwen en samenstellen volgens uw eigen budget : met een ONGOkrukje, een ergonomische kantoorstoel en/of een werktafel zoals de mooie DIVIDE tafel van GISPEN HUISWERK.
Ergo Comfort komt die voor u thuis installeren zodat u gezond en comfortabel kan werken in een mooie werkomgeving.Dit artikel gaat over: Nationale Thuiswerkdag, thuiswerken, flexwerken, worklife balance, thuiswerkplek, mobiliteit, ergonomie, laptophouder, thuiswerk, mobiele werker, nomade, goede werkhouding, rug- en nekklachten in de categorie Nieuws

Reacties

Nog geen reacties

Een reactie toevoegen

(*) Verplichte velden