Blog

De vinger aan de pols

Tablet, een ergonomisch onding ?

Geschreven op 10 oktober 2012Hoofd en nek zijn te veel voorover gebogen bij de tabletgebruiker, als die in een favoriete werkhouding zit : ietwat onderuit gezakt op een bank met de tablet op de schoot. Die hoofd- en nekposities verbeteren als de tablet hoger wordt gehouden (of op een tafel staat) en een beschermhoes heeft die - opengeklapt- ook als standaard dient en een gunstiger kijkhoek geeft.
Wanneer men echt langer gaat werken op de tablet is het aan te raden om de tablet in een tablethouder te plaatsen en te werken met een apart compact (bluetooth) klavier zoals het  nieuwe S-Board bluetooth.
De tablethouder SLATE is in hoogte instelbaar zodat men de kijkhoek zelf kan bepalen afhankelijk wat men doet : mails lezen en typen of dingen opzoeken op internet. Dit model is ineens ook een beschermhoes en geeft een aangename ondersteuning van de polsen. De iProp kan je overal gebruiken en is door het kussentje snel en gemakkelijk in ontzetttend veel hoeken instelbaar. Het kleine handvatje zorgt dat je het makkelijk mee kan nemen van bv. de tafel naar de zetel.Dit artikel gaat over: tablethouder, ipad, nekklachten, ergonomie in de categorie Nieuwe producten

Reacties

Nog geen reacties

Een reactie toevoegen

(*) Verplichte velden