Ergonomische producten

Optimaliseer je werkplek

Headsets

herkent u deze situatie ?

eenvoudige oplossing = gebruik een headset

5 redenen en voordelen:

  1. ergonomisch: onderzoek aan de Universiteit van Surrey toont aan dat headsetgebruikers 31% minder nekpijn, 16% minder rugpijn en 27% minder hoofdpijn hebben dan gebruikers van een conventionele telefoon.
  2. efficiënter m.a.w. productiever werken: meerdere taken uitvoeren is nog nooit zo makkelijk geweest: praten en lopen, schrijven en typen, zoeken en surfen op het internet …
  3. professioneler overkomen bij uw gesprekspartner door een betere geluidskwaliteit: filtering van de achtergrondgeluiden door noise cancelling.
  4. grotere mobiliteit: meer bewegingsvrijheid. U kan staand verder telefoneren, een map uit de kast halen en gegevens opzoeken, etc..
  5. groter algemeen werkcomfort: headsetcertificaat van het Zweedse TCO'07

Plantronics levert headsetoplossingen met en zonder snoer die ideaal zijn voor elke locatie waar u werkt; in een stil kantoor, een drukke omgeving met flexwerkplekken, een thuiskantoor of onderweg bij een Wi-Fi-hotspot waar het rumoerig is. Met een hoofdbeugel of oorhaakje, met één of twee luidsprekers.

Ook Unified Communications, de nieuwe norm van het gebruik van meerdere communicatieapparaten en toepassingen, waardoor er nieuwe manieren van werken mogelijk zijn op nieuwe locaties buiten het traditionele kantoor, horen daarbij.

Elke headset is compact, licht en comfortabel. U moet natuurlijk wel rekening houden met een zekere gewenningsperiode.

Maak daarom gebruik van de extra service van Ergo Comfort: leen een headset en probeer die uit op uw eigen werkplek. In de brochure vindt u een algemeen overzicht: hier ziet u de nieuwste en meest verkochte modellen
Download PDF - brochure Plantronics (4464 KB)